namasté

Ik zal een korte impressie over mijzelf geven en wat achtergrond informatie met je delen. ZEN ART creations is ontstaan uit het samenvoegen van een aantal passies. Alle ervaringen en ingrediënten zijn samengevoegd vanuit mijn achtergrond als beeldend kunstenaar, in de breedste zin van het vak en als counselor/coach met veel praktijkervaring. Ik schrijf mijn artikelen onder de naam van Oreana, inspirator, motivator & visionair.

De site voorziet in het schrijven van essays, poëzie en artikelen over onderwerpen met betrekking tot bewustzijn en zingeving.
Daarnaast publiceer ik op deze site mijn foto’s en kunstwerken vanuit diverse disciplines. Ik heb vele jaren gewerkt als beeldend kunstenares, vrij schilderes. In mijn voormalige atelier heb ik diverse workshops en open atelierlessen schilderen gegeven. Dit veelal in combinatie met coaching en counseling sessies ter ondersteuning door te werken met een thema. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in mijn eigen praktijk en in een samenwerkingsverband met coaching, rouw en verliesbegeleiding, energy coach, helende sessies voor body, mind, soul. Dit alles komt nu samen in een soort van SOUL Fusion en ik vind het fijn dit te delen.

Momenteel ben ik voornamelijk bezig met project schrijven, fotografie en creaties nature gifts.

Namasté, Fran

Reacties zijn gesloten.